Elämäsi tärkein asia on, että sielusi pelastuu iankaikkiseen elämään. Tämä aika on lyhyt.

Joh. 3:16 ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.”

Room. 3:23 ”Sillä KAIKKI ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla.”

Room. 6:23 ”Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”

Ps. 50:15 ”Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.”

Matt. 6:33 ”Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annettaan.”

Room. 8:32 ”Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi Hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka Hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin Hänen kanssansa?”

Yhdistyksemme Maksettu Golgatan Ristillä ry:n näky on voittaa Suomi, Ruotsi ja Norja Jeesukselle. Emme ole seurakunta, vaan yhdistyksemme on perustettu kristillisen materiaalin maahantuomiseksi ja jakamiseksi sekä kristillisten katuevankeliointitapahtumien järjestämiseksi.

Mikäli haluat tehdä elämäsi tärkeimmän päätöksen, ottaa Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena Vapahtajanasi ja syntiesi sovittajana, rukoile tämä rukous koko sydämestäsi ja suullasi tunnustaen, ”sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sanoohan Raamattu: ei yksikään, joka Häneen uskoo, joudu häpeään.” (Room. 10:10-11.) ”Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan.” (Matt 7:8.)