Keitä olemme?

Toiminnanjohtaja / materiaalikoordinaattori
Susannan kynästä

Olen yhdistyksemme toiminnanjohtaja ja materiaalikoordinaattori Susanna Oikari. Olen tullut uskoon noin 10 vuotta sitten. Opiskelin uskoon tultuani poliisiksi ja tein poliisin töitä viitisen vuotta. Nykyään teen täysin Jumalan valtakunnan työtä, evankelistana Herran elonpellolla, ja suurin pyyntöni Jumalan suuntaan on, että ihmiset voisivat pelastua iankaikkiseen elämään.

Vuonna 2023 (ennen tämän yhdistyksen perustamista) jaoin kadulla ja postilaatikoihin n. 17 000 traktaattia, 144 Raamattua ja 55 Uutta Testamenttia. Nyt maahantuon ja välitän traktaatteja muille jakoon ja jaan niitä yhä myös itse.

Sain syksyllä 2023, ennen tämän yhdistyksen perustamista, kolmea kautta saman profetian: 1) vaasalaisen uskonsisareni profetoimana, 2) eteläpohjalaisen sisaren jakamana eteläpohjalaisessa rukousryhmässä tulleen profetian ja 3) ruotsalaisen vierailijapuhujan jakamana israelilaisen naisen profetian Seinäjoen helluntaiseurakunnalla viikonlopun yli kestäneessä konferenssissa. Profetiassa näkyi Suomen, Ruotsin ja Norjan kartta. Jousipyssyn nuoli oli näiden maiden yllä, perä Suomessa, selkäranka Ruotsissa ja kärki Norjassa. Jousipyssyn nuoli oli keskeltä rikki. Jousipyssyn nuoli viritettiin profetiassa sieltä, missä sen perä oli eli Suomesta. Nuoli leikkasi profetiassa Suomesta Uumajan korkeudelta Ruotsin puolelle ja siitä Norjaan.

Edellinen Suomen WMPress koordinaattori, uskon veljeni Ali Niemelä, soitti minulle 13.1.2024 illalla. Ali oli kokenut, että olisin seuraava jatkaja hänen 14 vuoden ajan tekemälleen materiaalikoordinaattorin työlle, Alin saadessa keskittyä muun muassa kristilliseen katutyöhön, vankilatyöhön ja Radio Deillä lähetettävään Ex Criminals -ohjelmaan, jota hän juontaa yhdessä juontajaparinsa Lauri ”Late” Johanssonin kanssa. Pohdin Alin tarjousta yön yli ja ilmoitin, että otan materiaalikoordinaattorin homman vastaan. Muistin ’jousipyssyn nuoli Suomen, Ruotsin ja Norjan yllä, josta on nuoli rikki’ -profetian, ja tajusin, että Ruotsissa ja Norjassa ei ole WMPress koordinaattoreita. Koin, että Alin työn tulee jatkua Suomessa, se ei voi päättyä. Jumala rakastaa Skandinaviaa! Hän rakastaa meitä! Olemme Hänelle tärkeitä ja arvokkaita.

Perustimme 22.1.2024 kolmen hengen porukalla materiaali- ja evankeliointityön tekemiseksi taustayhdistyksen Maksettu Golgatan Ristillä ry. Yhdistyksemme kotipaikka on Laihia, Suomen Pohjanmaalla, lähellä Vaasaa. Yhdistyksemme nimen Pyhä Henki on antanut varapuheenjohtajamme Leenan kautta.

 

Hallituksen varapuheenjohtaja
Leena Laasasen todistus

Olen tullut uskoon 9-vuotiaana tyttönä. Luin Raamatusta Markuksen evankeliumin 16. luvun jakeesta 15: ”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.” Tuo Raamatun kohta kosketti minua. Siinä hetkessä päätin alkaa katuevankelistaksi. Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä elämäni tärkeimpänä ohjeena pitäessäni, olen siitä saakka saanut palvella Jeesusta jakamalla traktaatteja ihmisille, joita tulen kohtaamaan ja kertomalla heille ilosanomaa Jeesuksesta. Ymmärsin, että minun ei kannata kerätä maailman aarteita, sillä ne ovat kaikki katoavia. Rakkaudesta Jeesukseen haluan olla töissä Hänen pellollaan ja voittaa sieluja Jeesukselle.

Susanna Oikari

Toiminnanjohtaja, materiaalikoordinaattori

Miika Oikari

Hallituksen puheenjohtaja

Leena Laasanen

Hallituksen varapuheenjohtaja