Scandinavian Mission

Det viktigaste i ditt liv är att din själ är frälst för evigt liv. Den här tiden är kort.

Bibeln säger:

Rom. 3:23 ”ALLA har syndat och saknar härligheten från Gud.”

Rom. 6:23 ”Ty syndens lön är döden, men Guds gåva är evigt liv i Kristus Jesus, vår Herre.”

Ps. 50:15 ”Ropa till mig på nödens dag, så skall jag rädda dig, och du skall ära mig.”

Joh. 3:16 ”Ty så älskade Gud världen att Han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.”

Maksettu Golgatan Ristillä ry

Visionen för vår förening Maksettu Golgatan Ristillä ry (på svenska Betalt på Golgata Kors) är att vinna Finland, Sverige och Norge för Jesus. Vi är inte en församling, men vår förening grundades för att importera och distribuera kristet material i den skandinaviska regionen. Du kan beställa kristna traktater genom oss på cirka 100 olika språk. Dessutom anordnar vi kristna gatuevangeliseringsevenemang i samarbete med församlingar.

Om du är inte säker på din frälsning för evigt liv, men du vill omvända dig från dina synder och ta emot Jesus Kristus som din personliga Frälsare och försonare för dina synder, be denna bön av hela ditt hjärta, med munnen bekännande: ”Ty med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst. Skriften säger: Ingen som tror på Honom skall stå där med skam.” (Rom 10:10-11.) ”Ty var och en som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas.” (Matt. 7:8.)

”Kära Herre Jesus,

Tack för att du dog på korset för mig och försonade mina synder. Jag erkänner att jag har syndat – i tanke, ord och handling. Förlåt mig mina synder. Kom in till mitt hjärta och mitt liv. Släpp mig fri. Tag emot mitt liv och rengör mitt hjärta. Kom som min Herre och Frälsare just nu. Fyll mig med den Helige Anden. Och ge mig kraft att berätta världens viktigaste budskap till alla de som ännu inte känner dig, Jesus. Amen.”